fbpx

Kauppiaalle

LankaMatkani Makrameemaisteriksi tarjolle myymälääsi?

 

Matkani Makrameemaisteriksi on makrameesolmeilun verkkokurssi, jonka avulla asiakkaasi oppii helposti ja nopeasti makrameen perusteet selkeiden ja vaihe vaiheelta etenevien videoiden avulla. Kurssin tavoitteena on saada valmiiksi seinävaate, jossa käytetään kaikkia yleisimpiä makrameesolmuja. Kurssi on ostettavissa aina ja sen saa käyttöön heti oston jälkeen.
Parhaimmillaan ensimmäinen makrameetyö on valmis muutamassa tunnissa. 

Myymälä voi tarjota asiakkaalle mahdollisimman sopivat materiaalit tätä työtä varten. Mikäli asiakas ostaa kurssin, saa myymälä tai yritys provision myynnistä. Kurssin ottaminen myyntituotteeksi ei maksa myymälälle mitään. Toimitamme myös mainosmateriaalin ja esimerkkityön myymälään.

Kurssin myynti tapahtuu jokaisen myymälän omassa osoitteessa https://www.makrameemaisteri.fi/kaupan nimi

Kurssi on edullisempi myymälän linkkiä seuraamalla sillä kurssin normaalihinta on 39,90 € osoitteessa www.makrameemaisteri.fi 

Miten asiakas ostaa ja käy kurssin? 

Asiakas voi ostaa kurssin

 • luottokortilla
 • verkkopankkimaksulla
 • mobiililompakoilla
  • Mobilepay
  • Pivo
  • Siirto
  • Masterpass

Kurssi on asiakkaan käytettävissä 3 kk ostosta. Tämän jälkeenkin asiakas voi kuulua kaikkien kurssin käyneiden kanssa Facebookin Maisteriministeriö -ryhmään, jossa saa apua ja tukea solmeiluun. Lisäksi ryhmässä on kerran kuukaudessa livelähetys.

Asiakkaalla on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen kurssiin, hän voi suoraan kurssialustalla pyytää rahojen palautusta ja ne palautetaan välittömästi.

Kurssi toimii kaikilla päätelaitteilla, eli sitä voi käydä tietokoneella tai kännykällä tai tabletilla.

Mitä asiakas tarvitsee työhönsä?

 

Lyhyesti: Kepin ja lankaa. Tai vain lankaa.

Työhön käytettävän kepin pituuden kannattaa olla vähintään n. 20 cm pitkä. Työn voi tehdä myös oksaan, sarviin tai vaikka lankaan.

Käytännössä työhön sopii mikä tahansa makrameelanka. Kaikki ohjekuvat ja videot on tehty Lankavan Matildalla sen edullisen hinnan takia. Toki punottu lanka on aloittelijalle helppo työstää. 

 

Kurssin jo käyneiden valmiita töitä voi käydä katsomassa osoitteessa www.facebook.com/makrameemaisteri
Lisäksi kurssin ostaneet pääsevät mukaan Maisteriministeriöön, joka on yhteinen Facebook-ryhmä tämän tai jonkin minun itse pitämäni kurssin käyneille makrameeasiakkaille.

Makrameemaisterin  

Myymälään lähetetään painetut esitteet, joissa on ko. myymälän myyntilinkki. Esitteet voivat olla vapaasti myymälässä saatavilla.

Samassa paketissa myymälään lähetetään myös esimerkkityö, jonka voi ripustaa esille. 

Kurssilla on moduli Yhteistyökumppanit, johon lisätään jokainen myymälä, jonka kautta kurssi on ostettavissa. Tähän osioon on yrityksen mahdollisuus saada yrityksen nimi ja muutamalla lauseella yrityksen tarjonta.

Provisio myynnistä on 7 € / myyty kurssi. Tilitykset tehdään kuukausittain niin, että maksupäivä on aina seuraavan kuun 16.päivä. Asiakkaalla on 14 päivää aikaa peruuttaa tilaus ja saada rahat takaisin.